Så får du en trendsäker inredning

Det kommer ständigt nya härliga inredningstrender att anamma. Ett enkelt sätt att implementera nya trender i inredningen är att byta ut olika detaljer. Att exempelvis hänga upp nya måttbeställda gardiner i en trendig färg kan ge en helt ny atmosfär i rummet och göra det trendigt.

Varje år är det lika roligt att spana in det nya inredningstrenderna som kommer. I inredningstrenderna kan du hitta inspiration till att förnya ditt hem. Med rätt detaljer och färger kan du skapa en riktigt härlig och inbjudande atmosfär. Något som gör otroligt mycket för ett rum är gardiner. Ett tips är att verkligen våga leka och ta ut svängarna med gardinerna. Gå in på Gardinex där du kan måttbeställa gardiner för att få snygga gardiner. Genom att måttbeställa gardinerna kan du få gardiner som är skräddarsydda för ditt hem vilket gör mycket för helheten.

Ett tygstycke gör mycket för rummet

Inredningsdetaljer är perfekt att byta ut om du vill förändra ditt hem eller haka på en ny trend. Gardiner tillsammans med andra textilier är sådana detaljer som gör skillnad. Tänk på att välja exklusiva textilier och material för att få gardiner med riktigt bra kvalité. När du ska välja ut gardiner ska du alltid utgå ifrån rummet och vad du vill ha för atmosfär. En tunn linnegardin är perfekt i ett vardagsrum där du vill ha mycket ljusinsläpp. I sovrummet kan en mörkläggande grov gardin i linne vara ett bra alternativ. Om du vill ha en mer exklusiv känsla i ett rum är en måttbeställd sammetsgardin det bästa valet.

Starka färger och naturmaterial är stora trender

En av det största inredningstrenderna 2023 är färgstarka nyanser. Efter en tid med mer neutrala färgval i inredningen gör nu det starka färgerna entré. Färger i en starkare kulör kan verkligen göra et rum livfullt. Om du vill anamma denna trend är det perfekt att inreda med olika färgstarka detaljer som kuddöverdrag, plädar, en lampa eller poster. Naturmaterial och texturer som blev en stor trend redan 2022 håller i sig in i 2023. Satsa på läder, kashmir, och trä om du vill ha mer av den trenden i hemmet. Mönster är en annan trend som även kommer fortsätta att vara trendig även det kommande året. Ett tips är att ta inspiration från andras hem och inredning för att lyckas.