Så inreder du med design i fokus

Med inredningsdetaljer som tyger kan du skapa magi i hemmet. Dukar, gardiner, filtar, fuskpälsar och linneservetter är perfekt för att skapa en stilfull inredning. Tyger är även perfekt att använda när du ska duka upp till fest.

Om du vill ha ett hem där design och stil är i fokus finns det många bra tips. Något som har en stor betydelse för inredningen och som sätter en fin prägel är textilier av olika slag. På nätet kan du beställa tyger för alla tillfällen och som passar i alla hemmets rum. Det bästa med att inreda med tyger är att du enkelt kan byta ut dem när du vill ha en förändring. Med dukar, gardiner, kökshanddukar och fuskpälsar kan du skapa den stilfulla designinredningen du önskar.

“Blanda material, prisklasser och olika kulörer.” Läs mer om stilrena inredningstips här.

Inredningsdetaljerna sätter stilen

Ett tips är att du har en neutral bas i form av väggar och möbler. Välj med fördel färger som vitt, svart och jordnära färger som beige, grått och grönt i basen. Sedan sätter du din prägel på inredningen med inredningsdetaljer. Inredningsdetaljerna kan gärna ha mer färg och form för att ge inredningen rätt stil. Det viktiga är att du har en tanke om vilken stil du vill ha. Exempelvis om du vill ha en romantisk stil i ditt hem är snittblommor med starka färger i vackra vaser, tyger med mönster och fina färger samt olika trädetaljer perfekt att inreda med. Du kan med fördel satsa på olika designföremål om du vill ha en extra stilfull inredning.